6 травня осередок "Лісовики" відвідав Рогатинський інтернат. Це вже не перша поїздка мальтійців до дитячих будинків, оскільки одним із завдань Мальтійської служби допомоги є робота з дітками-сиротами.
Приїхавши в інтернат, дівчата-волонтери, показували майстер-клас з виготовлення паперових виробів, а хлопці - проводили справжній футбольний турнір.

На майстер-класі дівчатка виготовляли бантики, яким згодом можуть прикрасити будь-який подарунок чи листівку, а також метеликів, котрих юні майстрині повісили собі біля ліжок у спальнях. Майстер-клас був спрямований на розвиток творчого потенціалу у дівчаток, для того, щоб кожна могла себе якось спробувати у рукодільній праці і проявити креативність.

А хлопці в свою чергу могли удосконалити свої футбольні навички та вміння, надбавши досвіду гри у волонтерів. В результаті турніру перемогла дружба.
Наші відвідини завершилися розмовами на свіжому повітрі, де дітки ділилися своїми емоціями від зустрічі, а також фотосесією, яка була дуже до вподоби малечі.

А волонтери в свою чергу отримали масу позитивних емоцій та заряду наснаги на нові зустрічі та роботу з дітками-сиротами.
Не будьмо байдужими до тих, які найбільше потребують нашого милосердя, бо чужих дітей немає!

Ярина Шутак,
Волонтер МСД