Наш рідний Івано-Франківськ днями святкував своє 355-річчя. З цієї нагоди було заплановано масу різноманітних розважальних заходів по цілому місту, де зібралось багато глядачів та учасників, приїжджих гостей. 7 травня, в день кульмінації святкувань, мальтійські волонтери-рятувальники долучились до організації безпечного відпочинку та здійснювали рятувальну варту.

На Вічевому Майдані з 17.00 до 23.00 функціонував намет для надання першої допомоги. Шестеро мальтійських рятувальників патрулювали Стометрівку, яскрава уніформа не давала їм загубитися в натовпі. Приємно зауважити, що мешканці Івано-Франківська вже знають про роботу нашої команди та співпрацюють з нами. Особливо це стосується поліції та муніципальної варти. Вони швидко доставляли людину, якій потрібна була допомога, до намету рятувальників. А загалом чергування пройшло успішно, серйозних травм та ушкоджень не було. Паморочення в голові, загальна слабкість, пришвидшене серцебиття були основними скаргами. Усім була надана необхідна допомога. «Потерпілі» з посмішкою залишали намет рятувальників, а це значить, що наша місія була виконана.

Велике спасибі мальтійським рятувальникам, які стояли на варті безпеки!