Волонтери Польової Кухні Мальтійської Служби Допомоги Івано-Франківська в 2016 році забезпечили харчуванням 22 заходи в Україні та за кордоном. До діяльності на польовій кухні було залучено 142 волонтери, якими приготовано 21539 порцій їжі.

У часі проведення Світових Днів Молоді у Кракові (Польща) з 22.07 по 02.08 цього року Польова Кухня Мальтійської Служби була відповідальна за організацію харчування наметового містечка мальтійських рятувальників, молоді, Мальтійського Ордену (серед інших - члени королівської сім'ї Бельгії). Тут нашими волонтерами було приготовано понад 4500 порцій їжі. За результатами міжнародного опитування учасників, що харчувалися на польовій кухні, праця івано-франківських мальтійців у Кракові отримала найвищу оцінку - "дуже добре".

Польова Кухня Мальтійської Служби - волонтерська спільнота, покликана для швидкого реагування у надзвичайних ситуаціях, служіння біженцям і потребуючим та забезпечення харчуванням соціальних, культурних, спортивних та молодіжних заходів, прощ, таборів тощо.