А за вікном уже зима. Найсуворіша володарка, та, водночас, і найчарівніша. Це час казок, теплих посиденьок за горнятком духмяного чаю або ж запашного какао, довгоочікуваних зустрічей, умиротворення та відпочинку. Також це чудовий період для праці над собою, адже з Нового Року все можна розпочати, наче з чистого аркуша паперу, ще не заплямованого жодним-жодним чорнилом. Саме вам обирати, чим та як його заповнювати.
Саме сьогодні, 3 січня, один з осередків мальтійської молоді «Ангели» мав змогу побувати на дуже пізнавальному та цікавому воркшопі, який радо зголосилася провести Лариса Яручик – вмілий психолог та просто хороша талановита людина.

Як ми знаємо, у кожної людини є цінності: чи то матеріальні, чи то духовні, та вони все-таки є. Але деколи бувають випадки, коли ми просто не розуміємо, чого саме хочемо і навіть не здогадуємося, що для нас є тією цінністю, тим дорогоцінним скарбом. Абсолютно не є дивним те, що людина не знає, чого саме вона хоче; вона повинна постійно бути у пошуку. Здивуєтесь ви: «У якому це пошуку?». У пошуку самого себе!

Сьогодні спробували вилити всі свої емоції, вподобання, мрії, сподівання та все-все-все у звичайному колажі. Деякий час ми просто переглядали сторінки журналів та вирізали ті картинки, які найбільше впадали у вічі. Сподобався кумедний дядечко на дитячому велосипеді? Чи, можливо, лісочок, вкритий периною з моху? А може, ніжні фарфорові статуетки закоханих? Все у твоїх руках - просто вирізай та ліпи на свій колаж. У кінці на кожного з нас чекали неординарні та неповторні картини, в яких можна побачити багато цікавого та пізнавального про самого себе. Ми не могли уявити собі, яким же буде завершення. Результат звалив наповал та приємно шокував. Виявилося, кожен виявив у собі щось нове та досі нерозгадане. На мою думку, такі заходи є дуже потрібними для всіх: не тільки для молоді, але й для дорослих! Адже, повірте: ви навіть не здогадуєтесь, що ховається у серединці вашого серця!

Величезне дякую Ларисі! Щиро сподіваємось, що це перша, проте не остання наша зустріч!