25 лютого, у Буковелі, відбулось видовищне змагання «Гонка Націй», на якому Мальтійська служба допомоги Івано-Франківська крім того, що здійснювала медичний супровід заходу, також відповідала за харчування волонтерів заходу та рятувальників. Мальтійська польова кухня готувала сніданок, обід, а також забезпечувала учасників заходу та волонтерів теплим чаєм. Всього було приготовано: 300 бутербродів, 120 варених яєць, 45 літрів гуляшу та 220 літрів чаю.

Враженнями від заходу з нами ділиться Ярина Шутак, волонтер МСД Івано-Франківська:
«Долучилася я до роботи на польовій кухні вперше і була приємно вражена організацією роботи, європейським рівнем обладнання, відповідальністю за чистоту та порядок, дружньою атмосферою і, звичайно, масштабністю приготованої їжі.

Польова кухня - це не робота, а задоволення, бо як не крути, але бачити усмішки на обличчях і чути захопливі відгуки від людей про смачно приготовану їжу дуже приємно, тоді вся втома кудись відходить, і з'являється бажання готувати ще і ще".

Ярина Шутак

помічник польової кухні