Зимові канікули не закінчуються лише різдвяними святами. Насправді,свято-це кожен день,який ми проживаємо. І мальтійці це щораз доводять!)

У час,коли зима трішки пом’якшує свій норовливий характер,не варто забувати про найвеселіші забави цієї пори-катання на санчатах. Розпочали сезон наймолодші- осередок M&M-ки. А скільки сміху було,а скільки радості..! Вітер від швидкості розвіває кутасики на шапках, рожевіє біленькі щічки, а малеча від радості кричить, що цей день найкращий в їхньому житті! Ну хіба не щастя?)

Будували зі снігу замок, «коронували» його власників, розігрували битву сніжок, розводили багаття, смажили сардельки, співали пісні і насолоджувалися останніми січневими днями. Не втрачають у собі дитячий азарт і старші волонтери – спускалися з найвищих гірок, ліпили сніговиків, робили «ангеликів» на снігу. Словом, прогулянка відбулася на славу! У дружній мальтійській сім’ї і сувора зима не така сурова)

Христя Магас,
Волонтер МСД