"ГОЛОСУЄМО ЗА НАЙКРАЩИЙ МАЛЮНОК ДО СВЯТОГО МИКОЛАЯ"

Щороку у рамках акції «Святий Миколай іде до сиріт» відбувається конкурс малюнка на тему «Чудо святого Миколая». Конкурс триватиме до 13 грудня.

Цього року на конкурс надійшло більше, ніж 1000 дитячих робіт з майже 24 інтернатів, притулків, дитячих будинків Івано-Франківська та області. Мистецька комісія обрала 29 кращих дитячих малюнків, кожен з яких вартий Вашої найвищої уваги. Малюнки різні, так само як і їхні автори - діти з різних сирітських закладів, різного віку та здібностей.

Ми просимо Вас, дорогі помічники святого Миколая, оцінити дитячі роботи у наших групах у соцмережах: Вконтакті та Фейсбуці

Дитина, малюнок якої отримає найбільше відміток "Like", стане переможцем конкурсу і отримає спеціальний подарунок від святого Миколая. Але просимо Вас також не просто голосувати, але й також поширювати та коментувати дитячі малюнки, адже це особлива підтримка для дітей.

Пам'ятайте, що голосуючи за найкращий малюнок, ми також підтримуємо дітей-сиріт, їх здібності та обдарування!!!